T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Sıraç Aydıntaşbaş İlkokulu

OKULUMUZDA E TWİNNİNG

Sınıf öğretmeni Yasemin SÜNGÜBAZ TOK geçen yıldan beri  öğrencileri ile eTwinning projeleri yürüttüklerini ve geçen yıl yürüttükleri  projeleri sonunda 6 Ulusal ve 2 Avrupa Kalite etiketleri aldıklarını 2019-2020 eğtim,öğretim yılında 6  eTwinning projesi yürüteceklerini bildirdi.  Bu projeler;

1.HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
  Proje ile; çocukların yetişkinlerden daha farklı haklara ve ihtiyaçlara sahip oldukarından yola çıkarak, çocukların sahip oldukları hakların farkında olmasını sağlamak hedeflenmektedir.

2. KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM-MY PLEASANT SCHOOL WORKSHOP
 Projemiz ,öğrenci̇leri̇n Sosyal, Kültürel ve Sporti̇f Etki̇nli̇kleri̇ İzlemek,çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen,bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirme amaçlarını taşımaktadır..

3.FARKLI DÜŞÜN İLERLE

 Farklı Düşün, İlerle öğrenci seviyelerimize uygun Zeka Oyunları ile öğrencilerimizde farklı düşünme becerilerini geliştirmeyi, akademik başarılarını artırmayı hedefleyen bir projedir.

4 .(SOM) SİMULATİONS OF MATH

Simülasyonlar ile Matematik  Bu proje ile matematik dersinde kullanılacak simülasyon ve web2 araçları aktif olarak kullanılacak, öğrencilere seviyelerine göre araçları kullanmaları öğretilecek
.
5.STEM KULÜBÜNDEN STEM OKULUNA :

Bu proje ile ; öğrenciler stem eğitiminin stem eğitiminin becerilerini kazanır. Stem eğitiminin çalışmalarını yapar. stem çalışmalarıyla derslerde öğrendikleri konuları gerçek dünyada ki olaylarla bağlantı kurmasını saplar. Öğrencilerin başarıları artar. Bilim , mühendislik, teknoloji, matematiğin yer aldığı eğlenceli ortama katılır. Stem eğitimi sürecinde öğrencilerin bilgi ve uygulamalarında değişiklik oluşur. Grup çalışması ile öğrenciler birbirinden öğrenir ve işbirliği yapar. Öğrenme becerileri gelişir .Disiplinler arası öğrenmeyi keşfeder.

6. DURAKTA MATEMATİK

 Durakta geçirilen zamanın avantaja çevrilmesi. Okulda öğrenilen bilgilerin dört duvar arasından çıkarılıp geniş kitlelere ulaşarak fayda sağlamak;matematiğe karşı ön yargıları kırmak amaçlanmaktadır.

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.12.2019 - Güncelleme: 20.09.2023 21:51 - Görüntülenme: 515
  Beğen | 2  kişi beğendi